Samen werken?

Inzetbaar als

Front-end lead, Front-end developer, Solution Architect, JavaScript developer

Wie ben ik?

Ik ben Jasper Seinhorst, als full stack webontwikkelaar heb ik veel ervaring met zowel front-end als back-end ontwikkeling van websites en webapplicaties. Mijn voorkeur gaat uit naar front-end ontwikkeling, omdat je dan bezig bent met de klant ervaring. Dat wat gemaakt wordt staat in direct verband met wat de klant ervaart. Doordat ik ook back-end ontwikkeling heb gedaan, weet ik op welke wijze ik optimale front-end code kan schrijven.

Snel resultaten boeken is voor mij belangrijk. Bij softwareontwikkeling betekent dit dat ik graag kort cyclisch ontwikkel en oplever, bij voorkeur Kanban, maar ook Scrum. Door in een team alle expertise samen te voegen tot een team krijg je de beste mogelijkheid – mits de architectuur dat toelaat – om als team optimaal je product te verbeteren. Dat spreekt mij enorm aan.

Naast het zelf schrijven van code krijg ik veel energie van het kunnen helpen van collega’s. Als coach probeer ik collega’s uit te dagen en om beter na te denken over de code zodat de kwaliteit van het eindproduct en het niveau van een developer omhooggaan.

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar vanaf 1 oktober 2022 voor opdrachten in de omgeving van Utrecht.

Tarief

Op aanvraag

Contact

Mail naar: info@murani.nl
Bekijk mijn LinkedIn profiel

Hardskills & tools

Javascript/Vanilla +++++
Angular ++++
Vue +++++
React +++
Backbone +++++
jQuery +++++
Typescript ++++
NodeJS ++++
Webpack ++++
HTML +++++
Css +++++
AWS +++
CI/CD ++++
Java ++
C#/.Net ++
PHP ++++
Git/Gitflow +++++
AEM ++++

Werkervaring: